Prodej rodinného domu 150 m², pozemek 700 m², Teplice

Nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 150 m², který se nachází na pozemku o velikosti 700 m² v klidné části města Teplice. Tento prostorný dům poskytuje ideální zázemí pro rodinné bydlení, s dostatkem prostoru jak uvnitř, tak venku. Pozemek nabízí možnost relaxace na zahradě, případně realizaci dalších staveb či úprav dle vašich představ. Nemovitost se nachází v dostupné vzdálenosti od centra města, s veškerou občanskou vybaveností v okolí. Skvělá příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody i městské infrastruktury.

Zastavěná plocha: 170 m²

Info o ceně u RK

Informace o nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízím k prodeji solitérní dům s dispozicí 5+kk s celkovou výměrou 150 m2 a zahradou cca 700 m2 v nově vznikající Rezidenci Pudlák v obci Újezdeček u Teplic.

Přízemí: Vstup do domu tvoří prostorná chodba s dostatečnými úložnými prostory, včetně prostoru pod schodištěm. Dále se zde nachází technická místnost s WC, moderní koupelna, šatna, samostatná ložnice, světlý obývací pokoj, který je propojený s jídelnou a kuchyňským koutem, ideálním pro rodinné posezení.

Patro: Prostorné schodiště vás zavede do 2. nadzemního podlaží, kde se nachází tři pokoje a moderní koupelna.

Vytápění domu zajišťuje elektrické podlahové vytápění a příprava na krbová kamna, okna třívrstvá plastová, zdroj vody z vodovodního řádu, odpady svedeny do veřejné kanalizace, TUV řešena bojlerem.

Projekt Rezidence Pudlak se vyznačuje jedinečnou polohou v areálu bývalého kempu a koupaliště Pudlák v blízkosti veškeré občanské vybavenosti včetně školy, školky, nákupních center, cyklostezky a s výbornou dostupností MHD.

Výstavba první etapy rezidence již byla zahájena s plánovanou kolaudací v prosinci roku 2025. Tato etapa zahrnuje výstavbu 24 řadových a 8 solitérních domu.

Představte si místo, kde každý den začíná vůní čerstvého vzduchu, šuměním stromů a vzácným pocitem klidu. To vše nabízí Rezidence Pudlák – jedinečný developerský projekt v srdci zeleně, který definuje koncept moderního a zdravého bydlení.

Případné financování Vám zajistíme. Neváhejte a kontaktujte mne pro více informací 7 dní v týdnu.

Parametry

Přejít nahoru