Prodej stavebního pozemku 1 201 m² Cihelní, Teplice - Hudcov

Prodej stavebního pozemku o výměře 1 201 m² v lokalitě Cihelní, Teplice – Hudcov nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň s dobrou dostupností do centra města Teplice. Pozemek je rovinatý a je ideální pro výstavbu rodinného domu nebo jiného typu rezidenčního objektu. Tato část Hudcova je vyhledávanou oblastí pro rodinné bydlení díky blízkosti přírody a pohodlné dostupnosti města Teplice. Pozemek je dobře situovaný pro výstavbu moderního bydlení s možností využití okolních zelených ploch pro rekreaci a volný čas.

3 122,40 Kč za m²

Aktuální cena: 3.750.000 Kč

Informace o nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízím k prodeji stavební pozemek v osobním vlastnictví o celkové výměře 1.201 m2, nacházející se v obci Teplice, katastrální území Hudcov.

Inženýrské sítě elektřina a voda jsou již připraveny na hranici pozemku. Rovinatý pozemek je dostupný po zpevněné cestě a v územním plánu Teplic je veden jako plocha k bydlení. Pozemek je prodáván včetně projektu a stavebního povolení k výstavbě rodinného domu, což výrazně usnadňuje zahájení stavebních prací.

Umístění pozemku v klidné oblasti mezi rodinnými domy a lesem nabízí maximální soukromí a klid a nachází se pouhých 3,5 km na jihozápad od centra města Teplic, což zajišťuje snadný přístup ke všem městským službám a vybavenosti.

Možnost také nabídnout jinou svou nemovitost protiúčtem: byt, dům, garáž, pozemek.

Případné financování Vám zajistím.

Pro více informací mne kontaktujte 7 dní v týdnu.

Parametry

Přejít nahoru