Informace o mně

Jmenuji se Monika Musilová a jsem realitní makléřka s mnohaletými zkušenostmi v oblasti realit. Moje kariéra začala před několika lety, když jsem si uvědomila, jak zajímavý svět nemovitostí je. Od té doby jsem se stala specialistkou na trhu realit, kterou charakterizuje nejen odborné znalosti, ale také vášeň pro to, co dělám.

Zkušená realitní makléřka s vášní pro úspěšný prodej

Během let jsem se setkala s mnoha různými situacemi, které mi umožnily rozvinout své dovednosti a znalosti. Získala jsem certifikace, které mě lépe vybavila pro náročné úkoly, jako je analýza trhu, vyjednávání podmínek a příprava nemovitostí na prodej. Jsem přesvědčená, že úspěšný prodej nemovitosti vyžaduje nejen odborné znalosti, ale také spolehlivost a empatii vůči klientům.

prodaných nemovitostí
0 +
Pronajatých bytů
0 +

Každý klient je pro mě jedinečný a zaslouží si osobní přístup. Snažím se porozumět potřebám a přáním svých klientů, abych mohla poskytnout služby na míru. Od samého začátku spolupráce se snažím vytvořit otevřenou a důvěryhodnou atmosféru, kde klienti mohou sdílet své obavy a otázky. Věřím, že transparentnost a komunikace jsou základy úspěšného a bezproblémového procesu prodeje.

"Makléř, který vám rozumí a především naslouchá."

Sleduji aktuální trendy na trhu nemovitostí a neustále se vzdělávám v novinkách, které mohou ovlivnit nejen hodnotu prodeje, ale i preference kupujících. Díky tomu jsem schopna poskytnout svým klientům přesné informace a rady, které jim pomohou učinit informované rozhodnutí.

Mým cílem je vždy dosáhnout co nejvyššího zisku pro své klienty, a to se mi také daří. Mnoho spokojených klientů mi svěřilo prodej svých nemovitostí a jejich pozitivní zpětná vazba je pro mě největší odměnou. Věřím, že úspěch v této oblasti spočívá ve schopnosti budovat dlouhodobé vztahy založené na důvěře a profesionalitě.

Bohaté zkušenosti

Na realitním trhu vám zajistím profesionální přístup a jistotu v každém kroku transakce.

Osobní přístup

Zakládám si především na osobním přístupu, který respektuje vaše potřeby a cíle.

Férová provize

Můj cíl je, abyste získali maximum z prodeje vaší nemovitosti za férovou provizi

Spokojení klienti

Klienti jsou důkazem mého profesionálního přístupu a kvalitních služeb.

"Bez stresu a s maximálním možným ziskem pro vás."

Pokud hledáte realitní makléřku, která má letité zkušenosti, vášeň pro svou práci a osobní přístup, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu, abych vám pomohla s prodejem vaší nemovitosti, ať už se jedná o byt, dům nebo obchodní prostor. S mou pomocí bude celý proces rychlý, bez stresu a s maximálním možným ziskem pro vás. Těším se na spolupráci!

Přejít nahoru